Over Terbijhe

Over Terbijhe

Begeleiding: Persoonlijk en specialistisch

Het goede zit ‘m vaak in de kleine dingen, dat vinden we bij Terbijhe tenminste. Wanneer je bij ons komt, zal je dat ook ervaren, want we werken in kleine en persoonlijke groepen. Iedereen die om hulp of begeleiding verlegen zit, kan bij ons terecht. Daarbij ligt onze kracht en specialiteit in het begeleiden van mensen met een beperking in het autistische spectrum. Samen bouwen we aan een dagelijkse structuur met naar school gaan of of dagbesteding, of werk en en wonen. Met praktische tips leren we ook mensen met een beperking zelfstandig te wonen.

Onze filosofie

De begeleiding bieden we vanuit de gedachte dat iedereen leert en groeit in zijn leven. Zoals een boom groeit, groeit een mens ook. De jaarringen bewijzen de groei, de scheurtjes in de bast laten de fouten of misschien vergissingen zien. Pas wanneer een boom goed geworteld is, kan hij stormen doorstaan. Zo’n goed geworteld mens is er niet van de ene op de andere dag. Dat gaat met vallen en opstaan. Het team van Terbijhe leert je vooral na het vallen ook weer op te staan.

Technieken die we gebruiken bij onze begeleiding: Cousneling, Padwerk, Reiki, Healng, Transpersoonlijke Pscyhotherapie, RET, NLP en Tranactionele Analyse.

Logo pecunia
Best lastig je eigen budget beheren. Wij maken het inzichtelijk voor je! <<lees verder>>